Udtalelse fra DBU (Dansk Boldspil-Union)

Anbefaling

Efter I mere end seks år at have fungeret som daglig leder af DBUs Børne- og Ungdomsafdeling har Jan M. Hansen besluttet at forlade Dansk Boldspil-Union for at søge nye udfordringer.

Jan var manden bag idéen om DBUs Fodboldskole, der siden 1993 hver sommer er blevet søgt af mere end 20.000 børn og unge og har med sin idérigdom også stået fadder til andre nye tiltag i DBUs regi, bl.a. DBUs Streetfodbold tourné, DBUs Fodboldcamps og senest DBUs Mikrofodboldskole, som første gang løber af staben i 1999.

Jans fantasi, idérigdom og evne til at gennemføre egne idéer har gjort ham til et betydeligt aktiv i de år han har arbejdet i DBU og Jan har en væsentlig del af æren for, at DBUs tilbud til den danske fodboldungdom er blevet så positivt modtaget som tilfældet er.

Jan er meget selvstændig i sin arbejdsform, men har på en god måde formået at få kolleger og andre involverede til at arbejde for gennemførelsen af hans tanker og idéer, som der er mange af.

DBU og Jan skilles i bedste forståelse og med en aftale om, at vi også i fremtiden, under en eller anden form, vil kunne samarbejde om nye idéer og tilbud til den danske fodboldungdom.


Jim Stjerne Hansen

Generalsekretær

Brøndby, den 22. februar 1999

Navigation