Julemands-fodbold

Julemandsfodbold er identisk med et 4-bane stævne, idet det spilles på 4 oppustelige fodboldbaner, der måler 15 x 8 meter. Den store forskel er at deltagerne alle iklædes en nissedragt, som de får med hjem som erindringsgave. Den primære målgruppe er drenge og piger U5 – U9, men mon ikke alle andre også vil synes det er sjovt at optræde som julemænd/nisser for en dag.

FunFodbold kommer med alle rekvisitterne, samt en afviklingsansvarlig person, der med hjælp fra klubben sætter banerne op, gennemfører stævnet og pakke sammen igen. Klubben skal blot stille med 2-4 hjælpere, som kan være med til at gøre 4-bane stævnet til en god oplevelse for deltagerne.

Klubben sørger selv for holdtilmelding samt evt. supplerende tiltag, f.eks. medaljer/diplomer el. andet.

Stævneformen aftales nærmere med FunFodbold efter klubbens ønske. F.eks. har vi haft stor succes med at spille med op og nedrykning til næste bane, efter hver kamp. Spillerne bliver derved hurtigt matchet bedst mulig, så både de bedste og de mindre dygtige kan få en god fodbolddag.

Normalt spiller vi 10 kampe pr. time pr. bane = spilletid 5 min (+ skift mellem kampe). Stævnetid: 6 timer = 60 kampe pr. bane = 240 kampe i alt – andre ønsker aftales ved bookningen.

Aktiviteter

Nr. Aktivitet Rekvisitter Antal
01 Kampe 3:3 Oppustelige fodboldbaner 4 stk.

Pris

Prisen dækker leje af rekvisitter, transport samt den afviklingsansvarliges tidsforbrug.

Ønsker man flere eller færre end de 6 timer justeres prisen en smule efter nærmere aftale, og er der plads så koster ekstra baner kr. 700,- pr. stk. Klubben kan vælge at tage et deltager-/holdgebyr, til at dække udgifterne eller koble sponsorer.

FunFodbold rekvisitter som pauseaktiviteter f.eks. fartmåler,rebounds, faldmadras til flyvende hovedstød/flugtninger/saksespark, pocketnet, Fun- og megafodbolde str. 9 og 10, fodboldgolf m.m., kan lejes som supplement til stævnet: Priser fra kr. 200.

Pris for Julemandsfodboldstævne: 4.900,- kr.

Plus en variabel udgift på ca. 40 kr. per deltager til nissedragt og evt. medalje.

 

Booking

Alle fredag, lørdag og søndage fra slut november til slut december er egnede til Julemandsstævner.

Billeder af Julemandsfodbold

Navigation