Fodbold Tivoli

Fodbold Tivoli afvikles primært i maj, juni, august og september udendørs, men kan også opstilles indendørs hvis der er flere haller til rådighed. Vi byder på 13 forskellige fodboldaktiviteter, enten stationsopdelt, hvor grupper af deltagere cirkulere rundt fra station til station, eller til alles samtidige frie benyttelse, evt. med alder-/kønsopdelte konkurrencer på aftalte tidspunkter. Fodboldtivoliet skaber rammerne for en festlig fodbolddag. Hvis arrangørklubben ønsker at supplere deltagernes oplevelse på dagen, f.eks. med besøg af en eller flere kendte fodboldspillere, autografskrivning, præmier/medaljer til vindere eller til alle, så er I meget velkomne.

Målgruppe for Fodboldtivoliet er drenge og piger 7 til 15 år. Typisk afvikles eventen over 5 timer, f.eks. fra kl. 10.00-15.00. FunFodbold kommer ca. 2 timer før start og medbringer alle rekvisitterne samt en afviklingsansvarlig person, der hjælper klubben med at sætte det hele op og gennemføre aktiviteten, samt pakke ned igen. Klubben skal altså blot stille med et aftalt antal hjælpere, som skal være med til at gøre Fodboldtivoliet til en sjov oplevelse for alle deltagere. Listen over aktiviteter som indgår i Fodboldtivoliet ses her på siden.

Aktiviteter

Nr. Aktivitet Rekvisitter Antal
01 Kampe 3:3 Oppustelige fodboldbaner 4 stk.
02 Hurtige fødder Hække, stiger, toppe og kegler 2 baner
03 Flyvende flugtninger Faldmåtte + oppusteligt mål 1 stk.
04 Flyvende hovedstød Faldmåtte + oppusteligt mål 1 stk.
05 Saksespark Faldmåtte + oppusteligt mål 1 stk.
06 Fodtennis Stænger, net og toppe 5 stk.
07 Hastighedsmåler Fartmålere 3 stk.
08 Præcisionsspark Pocketnet til 11-mandsmål 2 stk.
09 Fodboldgolf Ringe, stænger, nummerskilte 1 bane/9 huller
10 Rebound/teknik Elastikbolde 10 stk.
11 Driblebane Forhindringer 2 stk.
12 Stafetbane Mega- og Fun-fodbolde 2 stk.

Pris

Prisen dækker leje af rekvisitter, transport samt den afviklingsansvarliges tidsforbrug. Klubben kan vælge at tage et indgangsbeløb for alle deltagere på f.eks. kr. 50,- eller 100,-. Derudover er I velkomne til at koble en sponsor på, samt arrangere salg af mad og drikkevarer.

Pris for Fodbold Tivoli arrangement: 9.900,- kr.

Billeder af Fodbold Tivoli

Navigation