Fodbold
Olympiade

Fodbold Olympiaden afvikles primært indendørs, henover månederne oktober til april og fylder en idrætshal. Målgruppen er ungdomsspillere – som vil opleve et miks af sjov, spil og konkurrence, deltagerne skal konkurrere i en række lidt anderledes fodbolddiscipliner.

FunFodbold kommer med alle rekvisitter samt en afviklingsansvarlig person, der med hjælp fra klubben sætter op, afvikler 1 eller 2 Olympiader og pakker det hele sammen igen. Klubben skal blot stille med 5 hjælpere, pr. afvikling (3 timer), som skal være med til at gøre Fodboldolympiaden til en sjov oplevelse for deltagerne.

Listen over aktiviteter som indgår i Fodboldolympiaden ses her på siden.

Afviklingstiden afhænger af antal deltagere. En Olympiade med 60-80 deltagere (ideelt antal) varer typisk 3 timer, og der kan afvikles 2 olympiader på samme dag, f.eks. kl. 09.00 -12.00 for de yngste og igen kl. 13.00 – 16.00 for de lidt ældre – eller kønsopdelt.

Ved Fodbold Olympiaden dystes der altid i 5 discipliner, f.eks.:

  • Kampe på oppustelige baner (1:1/2:2 og 3:3/4:4)
  • Hårdeste spark
  • Hurtigste driblinger
  • Forhindringsbane.

Der tælles individuelle point i alle discipliner, så der til sidst kåres en vinder af både den enkelte disciplin og den samlede olympiade.

Aktiviteter

Nr. Aktivitet Rekvisitter Antal
01 Kampe 1:1 el. 2:2 Oppustelige fodboldbaner str. S 10×6 m 2 stk.
02 Kampe 3:3 Oppustelige fodboldbaner str. M 15×8 m 2 stk.
03 Driblinger Driblebaner el. -fliser 2 stk.
04 Hastighedsmåling Fartmåler 1 stk.
05 Forhindringsbane Forhindringsbane

Pris

Prisen dækker leje af rekvisitter, transport samt den afviklingsansvarliges tidsforbrug.

Klubben kan vælge at tage et indgangsbeløb for alle deltagere på f.eks. kr. 50,- eller 100,-. Derudover er I velkomne til at koble en sponsor på samt arrangere salg af mad og drikkevarer.

Pris for Fodbold Olympiade arrangement: 4.900,- kr. + præmier

Billeder af Fodbold Olympiade

Navigation